PIALA PRESIDEN 2014

11 comments:

  1. Setelah 9 perlawanan, berikut adalah rumusannya:

    Paling banyak menang: Perak (8 kali)
    Paling banyak mata: Perak (25 mata)
    Paling banyak jaringan: Perak (22 gol)
    Paling banyak beza gol: Perak (16 gol)
    Paling sedikit bolos: Kelantan (4 gol)
    Tak pernah kalah: Perak
    Tak pernah seri: PDRM
    Tak pernah menang: ATM
    Paling banyak seri: Sabah & SSBJ ( 5 kali)
    Paling banyak kalah PDRM & ATM (7 kali)
    Paling sedikit beza gol ATM (-20 gol)
    Paling sedikit mata: ATM (2)


    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman bila ni?dah berapa lama tak update?dah 17 game dah..kedudukan pun dah berubah..johor kat atas sekarang...

      Delete
    2. skrg dah berubah, perak dah dok bwh johor..

      Delete
    3. Admin NI Pemalas LAh. UpDate lah Bebetoi. tak Leh Nak Update Tutup JE Blog Neh. Bio Owg Lain BUat Kalo TAk MAmpu.

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Untuk readers, blog ni adalah hasil usaha peribadi admin berdasarkan sumber-sumber tertentu. Ianya juga untuk membantu peminat-peminat bola di Malaysia. Tiada bayaran pun dikenakan atau pun admin terima sebarang bayaran. So kalau lambat nak update, kena la paham sebab admin pun ada komitmen kerja. Jangan duk nak maki hamun je, nampak sangat sifat melayu yang suka sngt maki hamun orang lain. Hargailah hasil usaha sesorang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih admin. teruskan usaha murnimu..

      Delete
    2. Biasa la admin..org tlg buat scra percum ni da kira bersyukur la..
      Kalau org tu nk update the latest tgk jela kt FAM kalau ada

      Delete
  5. Terbaik admin...teruskan usaha murni ..tq bebanyak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...